Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης για

τη Διδακτική των Φυσικών Επιστημών (ΕΔΙΦΕ)

1η ανακοίνωση

επιστημονική επιτροπή οργανωτική επιτροπή θεματικές ενότητες ημερομηνίες μορφή κειμένου διαμονή έξοδα συμμετοχής επικοινωνία χάρτης

2η ανακοίνωση

δήλωση συμμετοχής

υποβολή εργασιών

Υποβολή εργασιών Νέο

Οι εργασίες θα υποβληθούν από την αρχή στην πλήρη τους μορφή και θα κριθούν από τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής του συνεδρίου προκειμένου να παρουσιαστούν στο συνέδριο και να συμπεριληφθούν στα ηλεκτρονικά πρακτικά στην ιστοσελίδα του συνεδρίου, καθώς και για την έκδοση βιβλίου που θα περιλαμβάνει μια ανθολογία επιλεγμένων εργασιών από το σύνολο των εργασιών που θα παρουσιαστούν στο συνέδριο.

Οι εργασίες θα αφορούν θεωρητικές έρευνες, εμπειρικές έρευνες και αναπτυξιακές προτάσεις. Οι εργασίες θα παρουσιαστούν στο συνέδριο ως προφορικές ανακοινώσεις, ανακοινώσεις αφίσας, συμπόσια ή εργαστήρια.

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να υποβάλουν εργασίες για κρίση, παρακαλούνται να τις στείλουν στη ηλεκτρονική διεύθυνση του συνεδρίου edife2008@eled.auth.gr μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2008.  Η έκταση των εργασιών που υποβάλλονται δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τις 3000 λέξεις. Προσοχή!!!!!!!!!!!!!!! παρακαλούμε να μην βάζετε υπογραμμίσεις και έντονη γραφή στο κείμενο!!!!!!!!!!!!!!, δυσκολεύουν στην περαιτέρω επεξεργασία. Ο μέγιστος αριθμός σελίδων συμπεριλαμβανομένων των πινάκων, εικόνων, σχημάτων και βιβλιογραφικών αναφορών δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις οκτώ (8). Για να διευκολυνθεί η σύνταξη  των πρακτικών παρακαλούμε να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες  συμπλήρωσης που αναφέρονται στη μορφή κειμένου.

Η μορφή του κειμένου παρακαλούμε να είναι αυτή που περιγράφουν οι επισυναπτόμενες οδηγίες.

Παρακαλούνται όσοι και όσες στείλουν εργασίες να μην υποβάλουν περισσότερες από δύο εργασίες με πρώτο το όνομά τους  και περισσότερες από άλλες δύο εργασίες με το όνομά τους να εμφανίζεται ως δεύτερο, τρίτο κλπ στους συγγραφείς

Μορφή κειμένου

 

 
 

    

 

 

 

           

 

 

Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης -ΑΠΘ   Σχεδίαση - υλοποίηση:  Βασίλης Κουλούντζος (2007)